НАШИТЕ НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

Zhejiang EVERGEAR Drive Co., Ltd. е Национално претпријатие за висока технологија, кое се фокусира на истражување и развој на редуктор на запчаници, производство, продажба и сервис на производи за редуктор.
Компанија Водечки производи: ЕР, ЕК.EF, ES, EH/EB, Q, Z, итн дванаесет серии.Опсег на моќност на моторот: 0,18 ~ 4000 KW, речиси десет илјади соодноси и сериски производи „EVERGEAR“ се по ваш избор.

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Истражување