PRODUKTET TONA MË TË FUNDIT

PËR NE

Zhejiang EVERGEAR Drive Co., Ltd. është një Ndërmarrje Kombëtare e Teknologjisë së Lartë e cila fokusohet në Kërkimin dhe Zhvillimin e reduktuesve të ingranazheve, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e produkteve të reduktuesve.
Produktet kryesore të kompanisë: ER, EK.EF, ES, EH/EB, Q, Z, etj dymbëdhjetë seri.Gama e fuqisë së motorit: 0,18 ~ 4000 KW, gati dhjetë mijë raporte dhe produktet serike "EVERGEAR" janë për zgjedhjen tuaj.

hetim